Ainfo Consulta

Catálogo de Información Agropecuaria

Bibliotecas INIA

 

Botón Actualizar


Botón Actualizar

Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  22/02/2014
Autor :  Camacho, J.C.B.; Franke, L.B.; Ferreira, O.G.L.; Machado, A.N.
Título :  Método alternativo de tetrazólio para avaliar vigor em sementes de azevém anual (Lolium multiflorum Lam.)
Fecha de publicación :  2004
Fuente / Imprenta :  ln: Reunión del Grupo Técnico Regional del Cono Sur en Mejoramiento y Utilización de los Recursos Forrajeros del Area Tropical y Subtropical, Grupo Campos, 20., 2004, Salto, UY Saldanha, S.; Bemhaja, M.; Moliterno, E.; Olmos, F.; Uriarte, G., ed. Sustentabilidad, desarrollo y conservación de los ecosistemas : memorias. Salto: UdelaR. Regional Norte, 2004.
Páginas :  p. 135
ISBN :  9974-0-0263-X
Idioma :  Español
Asunto categoría :  --
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA La Estanzuela (LE)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LE48310 - 1ADDPL - PP"633.202 REUm 20; 16242
LE48310 - 2ADDPL - PP"633.202 REUm 20; LE 16243

Volver


Botón Actualizar


Botón Actualizar

Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  17/03/2020
Actualizado :  17/03/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  FERNÁNDEZ-TURREN, G.; REPETTO, J.; ARROYO, J.; PÉREZ-RUCHEL, A.; CAJARVILLE, C.
Afiliación :  GONZALO FERNÁNDEZ-TURREN, Departamento de Producción Animal, IPAV, Facultad de Veterinaria, Universidad de la República, San José, Uruguay; JOSE LUIS REPETTO CAPELLO, Departamento de Producción Animal, IPAV, Facultad de Veterinaria, Universidad de la República, San José, Uruguay; JOSÉ ARROYO MARTÍNEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; Departamento de Producción Animal, IPAV, Facultad de Veterinaria, Universidad de la República, San José, Uruguay; ANALÍA PÉREZ-RUCHEL, Departamento de Producción Animal, IPAV, Facultad de Veterinaria, Universidad de la República, San José, Uruguay; CECILIA CAJARVILLE, Departamento de Producción Animal, IPAV, Facultad de Veterinaria, Universidad de la República, San José, Uruguay.
Título :  Lamb fattening under intensive pasture-based systems: A review. (Review)
Fecha de publicación :  2020
Fuente / Imprenta :  Animals, March 2020, Volume 10, Issue 3, Article number 382. OPEN ACCESS. Doi: https://doi.org/10.3390/ani10030382
ISSN :  2076-2615
DOI :  10.3390/ani10030382
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Received: 27 January 2020 / Revised: 13 February 2020 / Accepted: 14 February 2020 / Published: 27 February 2020. This article belongs to the Special Issue Small Ruminant Nutrition and Metabolism: https://www.mdpi.com/journal/animals/special_issues/Ruminant_Nutrition_and_Metabolism Corresponding author: Fernandez-Turren, G.; Departamento de Producción Animal, IPAV, Facultad de Veterinaria, Universidad de la República, Ruta 1 km 42,5 km, San José, Uruguay; email:gonzalofernandezt@gmail.com Funding text: Financial support by ANII?Fondo Innovagro for J.A. grant (FSA_1_2013_1_12561) and ANII?Sistema Nacional de Becas for G.F grant (POS_NAC_2016_1_130922).
Contenido :  ABSTRACT. The benefits of pasture-based systems on the fatty acid composition of sheep meat appear to be achievable despite variability in the quality of the pastures. Lambs fed high levels of temperate pastures have an excess of N-ammonia derived from protein degradation. Furthermore, animal performance is highly variable depending on the quality of the pasture at the time of grazing, and high animal performance in these systems appears to be linked to the use of high-quality pastures with high availability, and is possibly added to by the inclusion of concentrates that allow increasing energy intake and a better use of the N in the pasture. The combination of high-quality pastures and total mixed ration offers a good alternative to the inclusion of concentrates in the diet, improving the use of N, and avoiding acidosis problems. However, information to determine the effect of a number of nutritional strategies on meat quality, and the minimum level of pasture intake necessary to achieve the benefits of pastoral systems is still lacking. © 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland.
Palabras claves :  Digestion; Fresh forage; Intake; Meat quality; Performance; Rumen; Sheep.
Asunto categoría :  L51 Fisiología Animal - Nutrición
URL :  https://www.mdpi.com/2076-2615/10/3/382/pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB102229 - 1PXIAP - DDPP/ANIMALS/2020
Volver
Expresión de búsqueda válido. Check!
 
 

Embrapa
Todos los derechos reservados, conforme Ley n° 9.610
Política de Privacidad
Área Restricta

Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria
Andes 1365 - piso 12 CP 11100 Montevideo, Uruguay
Tel: +598 2902 0550 Fax: +598 2902 3666
bibliotecas@inia.org.uy

Valid HTML 4.01 Transitional